EM FINALEN LIVE IGÅR! :D

| Postat i: Allmänt
1
Igår var en av sommarlovets lite "bättre" dagar! Jag vaknade med gotthumör, åt en brakarfrukost (inte vanligt för & vara lina) vanligtvis blir det bara en rostadmacka eller bara ett glas juice. I know it's terrible. Sen några timmar senare så var det dags för EM-final! Helt sjukt hur roligt det var och kolla på matchen mellan Tyskland & Norge.
 
Jag hejade på Norge, därför var det lite tråkigt att Tyskland vann! But i can't blame their happiness. Somsagt, så fick Norge två straffsparkar mot tyskland. Inte bara en, utan hela två stycken (!) missade Norge, och inte bara det minstsagt.. utan i en EM-final!? Det är bara inte acceptabelt. Så var lite besviken på de tbh. Wellwell, what to do.
en av straffarna målvakten tog, (tagen från google)
 
Jag stannade kvar i arenan efter att matchen hade slutat, firandet pågick & jag tog även kort med två spelare ifrån Norge, fick också tre st autografer. Lite snack med tyskarna osv, jag blev ju alldeles till mig haha. Som ni kanske vet så får man inte ta med sig systemkameror in på arenan & det är ju den enda typ av kamera jag har så tog med mig mobilen istället & därav kvaliteen på bilderna. 
 

sun goes down

| Postat i: Allmänt
1
Hej & ett riktigt förlåt för att jag inte gjorde någon "dagens outfit" som jag sa att jag skulle igår! Men tror att ni kanske förstår efter att ha flygt i ett dygn så blir man väldigt sliten när man kommer hem. Jag sov hela dagen igår & vart riktigt trött idag! Ska försöka uppdatera mera nu denhär veckan & om c.a 2 veckor publicerar jag ett inlägg av en av mina sponsorer http://minbeauty.se
 
 
Bilder dyker upp imorgon! & Afrika bilderna vet jag inte när dem dyker upp, måste planera det lite bättre då det var en ganska stor resa & jag vill att inlägget ska bli så bra som möjligt :) mwah.
 
 

IM HOMMMMEEE

| Postat i: Allmänt
1

Är hemma & är tillbaka ifrån Tanzania! Det är verkligen kallt här, alla lägger upp en massa bilder på instagram och skriver att det är stekhett här, typ som "OMG VÄRMEN ASSÅ SHIIT, 27 GRADER" dehär är ju iskallt, haha! Efter nästan 40 graders värme är ju detta renarama december.

Iallafall, vi flög i 16h tror jag om jag minns rätt! Vi åkte sent på natten ifrån Tanzanias huvudstad och landade på dagen i Turkiet (mellanlandade) sedan vid kvällstid kom vi fram till Sverige. Jag hade ju sovit i min egna sköna säng på en månad så jag vart alldeles till mig. I Tanzania så får man inte dricka kranvattnet då det är giftigt så även fast att jag vet att man kan det i Sverige så har jag ännu inte vågat gör det!

Känner att jag har förändrats sedandenhär resan. Jag har sett små barn, allt ifrån 5år och uppåt gå flera mil för att få tag på en hink med vatten. Det var barn som inte ens hade tak över huvudet. Det var så hemskt att se barn gråta vid vägkanten och tigga efter mat. Flera av dem hade skitiga kläder och inga skor. Därför inser jag att jag borde vara tacksam över landet jag bor i, tillgång till mat, kan bara sätta igång vattenkranen för att få i mig en slurp. Vi har för mycket ilandsproblem också för den delen, klagar om att vi inte har bra mobiler när det finns ungar som sover på cementgolv. Fattar ni poängen? Så efter denhär resan så känner jag mig mer tacksam över dem sakerna jag fått uppleva och dem sakerna jag har. Känns så pinsamt att jag själv klagat över dessa saker när det finns personer på andra sidan jordklotet som har de så mycket värre än jag själv! Har själv sagt till mig själv att jag aldrig mer kommer klaga på sånt. ALDRIG. En sak som förbryllade mig var att oavsett de lilla dem hade så såg jag inte en enda som klagade. Inte en enda. Alla var glada,skrattade och skojade runt. Inte en enda klagade. Trots att dem såg oss i byn med värsta kläderna och alla prylar vi hade. I N G E T klag överhuvudtaget. Så jag har verkligen dem att tacka över att jag efter denhär resan kommit hem som en lite mer bättre person!

Nu till något helt annat. Idag ska jag göra en stor sak. En sak som jag inte kan berätta till någon av er! Asså jag är helt spänd och alldeles till mig. Helt sjukt hur lycklig detta jag ska göra nu kommer att göra mig. Detta är vad jag vill göra! I'm so happpppyyy. Ni kommer att få veta om c.a en månad eller mindre! So excited. Kan säga er att st går ursäkta för språket men det går JÄVLIGT bra för bloggen justnu. Kan bara tänka mig hur de kommer bli nästa år! Kan knappt bärga mig. Kan fortfarande inte fatta att ett sminkföretag vill sponsra mig. Samt en webbsida som säljer ögonfransar! Så kuuuuul dehära alltså. I love this. ALL THANKS TO U! kram. Btw detta är ett mobilinlägg så har inga bilder! Outfit dyker upp idag i think om jag pallar.. Här är en bild ifrån några månAder sen inne på stadium hahah. Well, vi hörs!


zanzibar!

| Postat i: Allmänt
1
Åååhhh mitt liv känns helt perfekt at the moment. Igår vid 6 på kvällen tog vi flyget till zanzibar. Också kallad paradisön. Det är sjukt hett här, väldigt tropisk luft så att säga! Har badat hela dagen här och även hunnit med en brakar frukost med massa frukter och gotteligott, samt en hel del häng vid poolen! Ska strax äta lunch och sen blir det väl antagligen mera bad! Kanske skriver mera under dagen, vi får se! Jag lovar ingenting. Ska sticka nu! Puss.

DIREKT IFRÅN AFRIKA. SAFARI TRIP & ROLIGA NYHETER ANGÅENDE BLOGGEN

| Postat i: Allmänt
0
Hejsan! Allt bra med er? Med mig är det i varjefall super! En utav anledningarna är en sak som nyss inträffat med bloggen. Igår lämnade vi släktingarna i Nzega och började åka vidare till Arusha för att åka på safari! Resan tog 6 timmar med många problm på vägen, you cant even imagine. Jag berättar mer om det när jag kommer hem, vilket är om c.a en vecka. Det klarar ni nog :) Det var verkligen en upplevelse att få se dessa djur som zebror,lejon & strutsar m.m kommer att göra ett eget inlägg åt min safari trip när jag kommer hem. Vilket kommer inkludera mycket bilder! Det var så gulligt när jag såg en babianmamma bära omkring på en nyfödd bebis. Den kan inte vart gammal ungen för den hade knappu tit öppnat ögonen. Det mest läskiga var när bilen fastnade som i en liten å och i den ån fanns flodhästar den största människodödaren i tanzania och inte långt där ifrån på en liten klippa så var,det en lwjon hona och taket var ju lixom öppet på bilen så jag var livrädd. Men vi lyckades komma därifåm pch slapp att sjunka ner i en flodhäst mage o lejonmat blev vi inte heller. Puuusst. Nu till det roliga som har med bloggen och göra! Det är nämligen så att ett sminkföretag vill sponsra mig, vilket känns helt otroligt! Det som är roligt för eran ddl är att ni bloggläsarr kommer att få rabbat på några av deras produkter! Kommer att göra ett inlägg om fetdet sen när jag får tid och rum. Sitter i bilen påväg till vårat hotell nu och det är jätte guppigt och jag börjar bli en aning trött. I övermorgon flyger vi till paradis ön zanzibar. Och imorgon ska jag köpa presenter till vänner och familj i Sverige. Jag stänger ner nu! Vi ses. Ciaooo N

2a veckan i Afrika!

| Postat i: Allmänt
1
Sitter på rummet nu och jag är supermätt efter en brakarlunch! Det är extremt varmt här vare sig man badar , ät inne eller ute. Det kvittar, samma temp överallt. Kan ni fatta?! 35 grader utan aircondition. Tufft. Idag är det min sista dag hos farmor och farfar i Nzega, dags och lämna min supersöta 4a åring till kusin bla, och resten såklart. Lite tråkigt självklart.. Men äventyret fortsätter! Imorgon åker vi uppåt mot landet, vi ska nämligen på safari! En av mina farbröder ska guida oss då han jobbar dära! Min kusin Elisabeth ska också vara med :) Iförrigår så var vi på farfars skola, eller ja inte just farfars skola, utan där han jobbar. Alla barn var hysteriska när vi var där! Det var olika klasser vi hälsade på. När vi kom in så,dkrek d och hojtsde och var superglada! Inte ofta dm träffar på utländska människpr så,dem var alldeles till sig. Alla klasser skrek att dem ville atr vi skulle in i deras klassrum, bankade i bänkarna och skrek " we want u " i kör upp vi hann dock bara gå in i 2st. hade de super! Utan för matsalen så slänger dem också ut maten så att fåglarna ska komma och käka. Vi gick förbi och där stog 2st gigantiska pelikaner! Helt sjukt hur skarrigt drt var. Igår åkte vi till ett ställe med en del av slöktingarna, de heter Tanzengwa. En pool som ett par svenskqr en gåbg i tiden ägde. Jag kände intr för att bada men fick till ett par bilder som jag kommer läggq upp sen när jqg kommer hem.Ska börja packa lite smått nu. Och justja du Cathy! Jag har inte köpt någonting till dig ännu? Är det någonting speciellt du vill ha kanske? Be complete honest with me så,fixar jag det. Har du tagit många bilder i kina? Längtar efter att få höra hur du haft det. Här är det stekhett och jag har inte börjat längta hem ännu! Men det kanske kommer, who knows. Och justja! Min släkt är galen, så nu ver jag äntligen vart jag fått all crazyness ifrån hahha! Seeya in Sweden. Ciao

direkt från afrika

| Postat i: Allmänt
2
Hello! Detta är ett blogginlägg direkt ifrån Afrika! Är justnu hos mina släktingar, jag har varit hos dem i snart 4 dagar. Måste bara säga att detta land är helt annorlunda gentemot sverige. Har så mycket att skriva om när jag kommer hem! Dethär blogginlägget blir lite slarvigt, skriver ifrån pappas mobil och internet är jätte segt. Det vi har gjort här hettan är rätt så mycket. Vi var i deras huvustad ett par dagar, vi tog en färja över till en ö med världens finaste sand och jätte fint blått vatten. Vi var på en hel del marknader och prövade på ny mat. Jag träffade min faster för första gångrn och även två av mina små f kusiner sa mt en av mina farbröder. Dagarna gick och vi och hann med en massa! sen var det dags att packa resväskorna och sätta sig i en bil i 12 timmar för att bege sig till farmor farfar och alla andra släktingar! Det kändes pirrigt, drt var ju först a gången. När vi väl va framme gjorde dem,värsta överraskningen åt oss, mer om det när jag är hmma. HAR HÄNT SÅ MYCKET HÄR OCH JAG HQR VART MED OM EN MASSA. Ni anar intr. Internet laggar och drt börjqr bli jobbigsre att knippra och knappra på mobiln. Det är inga mer tidsinstöllda jag gjort tyvärr! Och förlåt för atr jag intr otkqr skriva om allt jag upplevt här! Ska fff försöka att uppdatera mera om dagarna.,,,,,,, , ,,,,,,Trots hur mycket ststistikn sjunkit så är jag ändå glad. ändåag ändå glad, jag var berädd på drt. tac k för kommentarerna! blir jätte glad :D , speciellt cathy hehe. Justja! Jag tappade min kamerai golveh hela linsen blev i tusn bitar, som tur var drt bara linsskyddet! Fatta hyr mycke jqg grina. Aja ska käka nu här är ett pae bilder från strandwn

11 saker du kanske inte visste om mig. / Afrika 1/7 - 30/7

| Postat i: Allmänt
3
  • Jag är enäggstvilling!
  • Jag har haft en vatten sköldpadda som husdjur, den rymde. 
  • Detta är första gången som jag reser utanför Europe & även första gången jag träffar alla släktingar från min fars sida.
  • JAG ÄLSKAR KEBAB.... & MCDONALDS.
  • Dem länder jag varit i är Sverige (nehäää), England,Grekland,Kroatien,Danmark,Norge,Finland & detta är ju ett tidsinställt för att jag är i Tanzania justnu... såå Tanzania är också med på listan ;)
  • Jag älskar att fotografera! Särskilt bakelser, yumyummm. 
  • När jag var liten så var min högsta dröm att flyga till Tanzania och göra en zebra tam så att jag kunde ta hem den till Sverige & ha den som häst.
  • Jag har lätt för att vara borta, "hemma bra, borta bäst" något åt det hållet. 
  • För något år sedan så fick jag jobbförfrågan för att vara med på en amerikansk reklamfilm, för ett par veckor sedan fick jag en jobbförfrågan för att vara med på en reklamfilm för scandic, jag har varit med på en reklamfilm för oboy för jätte länge sen! 
  • Jag är jätte seg på morgonen!
  • Jag kan inte äta frukost förens typ 13:00 på förmiddagen.
  •  

5 favorit musikvideos! / Afrika 1/7 - 30/7

| Postat i: Allmänt
1
 
 
 Älskar musikvideos där man fastnar i själva "historian", nästan som en film, en berättelse licksom! Älskar  verkligen denhär musikvideon, men mest framförallt låten!
 Vet inte om ni har hört om Isac Elliot, även kallad för "Finlands Justin Bieber". Detta är en låt som man fastnar
väldigt lätt för & jag älskar dansstegen & hur somrig denhär videon känns :D 
Väldigt kreativ video, superfin redigering! Måste säkert suttit timmar i streck för att kunna redigera ihop en sådanhär musikvideo. Inte ofta man får se sådanhärnt. Är det bara jag eller känns denhär musikvideon så kraftfull på något sätt? Detta är också som en berättelse i mina ögon. För mig är det en mamma som håller på och förlorar sin dotter, men krigar in i det sista för att hon ska få det bra!
  
Detta är en eyecapture musikvideo. Nästan så att man blir så fascinerad av musikvideon att man glömmer bort
musiken, "lyssnar med ögonen" helt enkelt. Älskar denhär musikvideon framförallt för alla som blir mobbade som blir påminda om att aldrig sluta kämpa & att p.g.a allt som pågår justnu så betyder det inte att man ej kommer lyckas. Att man aldrig ska låta någon trycka ner ens drömmar, no matter what. Du kommer lyckas, bara du kämpar.
 

FAVORITBILDER! / Afrika från 1/7 - 30/7

| Postat i: Allmänt
79
 
Har valt ut 6st av mina favoritbilder ifrån bloggen! Poängen med detta inlägg är att ni ska kommentera den siffra som bilden markeras med som är just DIN favorit, tänkte att det skulle vara lite kul och se vilken ni tycker bäst
om :).
1.
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6. 

Afrika från1/7 - 30/7

| Postat i: Allmänt
0
Youtube är en plats där jag ägnar mycket av min tid på när jag är ute på nätet & "minglar" så att detta inlägg hade jag tänkt ägna till att visa några klipp ifrån mina favorit youtubers! Soooooo here we go: 
 
 
1. Jennxpenn : Detta är verkligen en värd plats hos favoriterna! Fann henne för c.a en månad sedan & enda sendess har jag varit inne för att kolla in på hennes videos nästan varje dag. No joke. Hon lägger upp en massa roliga vloggar,en massa utmaningar & bjuder på sig själv helt enkelt! Hennes videos är också så himla välgjorda, sånt gillar jag :).
 
2. GettoxFabxForever : Detta är Andrea Russett, hon är den första youtubern som jag kollat på! Har följt hennes youtubekanal längst, sedan 2009-2010 nånstans. Hennes humor är gaaaalen, hon är väldigt glad &
kreativ. Måste bara säga att kolla igenom hennes video är verkligen värt det!
 
3. Ijustine : Detta är en jätte rolig tjej som gör en massa skojiga videos & recept som är out of this world. Som t.e.x denhär! Ketchup kakor? Like wtf.. hon är nog den enda som kan komma på sådana galna recept! Hon gör
en massa roliga,kreativa hemmavloggar & uppdaterar väldigt ofta. Hon gör lite av allt lixom :).

what a day..

| Postat i: Allmänt
1
Hej!
Detta 'r inte ett tidsinst'llt inl'gg, detta 'r ifr[n mig direkt ifr[n Turkiet..Som ni vet s[ ska vi [ka till Tanzania! Mennn.. nu ska ni f[ h'ra historian.. om familjen som blev utkastade ifr[n flygplanet.. N'mligen min familj .. Okey, so basically s[ mellanlandade vi i Turkiet som det var t''nkt, sen n'r vi gick p[ planet s[ f;rklarade vi f';r flygv'rdinnorna att Edward, min lillebror var allergisk mot n;;tter och att vi skulle uppskatta om dem roppade upp det det i h;gtalarna, lite on;digt om n[gon licksom ;ppnar en n;tp[se n'r han 'r i n'rheten, ni fattar! S[, allts[ medans pappa skulle f;rklara f;r dem s[ satt vi p[ v[ra platser i flyget medans pappa stog och snacka med flygv'rdinnorna, sedan m'rkte jag att han hade st[tt d'r v'ldigt l''nge man ba, wt vas happenin. Sen gick pappa och satte sig pappa p[ sin plats och d[ t'nkte jag amen okej allting 'r okej licksom. Men sen kommer dem till pappas plats och s'ger you have to go out of the plane. F;r att dem ville inte ta n[gra risker p.g.a Edward. D[ sa pappa att vi var 6st personer och d[ p[stog dem att vi kunde l'mna Edward i turkiet och vi kunde forts'tta v[ran resa till Tanzania. Blev lite chockad, jag menar trodde aldrig att dem skulle tro att vi skulle l'mna en 11 [rig pojke i ett fr'mmande land, ehmmm nej. S[ dem kastade ut oss ifr[n planet, jag kastade mn kofta och skrek som en elgano. Vi tog bussen tillbaka till flygplatsen och sen fixade dem ett hotell till oss. Vi har sovit h'r en natt nu och flyget g[r idag lite senare. Lite gulliga var dem bortsett ifr[n att dem inte l't oss flyga, dem gav oss ett 5 stj'rnigt hotell hohoh. Sweet. Detta f;rst;rde s[ m[nga av v[ra planer ^ v[ran resa men vi kan ju o inte g;ra n[gonting [t situationen s[ varf;r klaga. Hoppas ni har det bra i sverige, ar fortfarande en aning chockad men det e vll ganska sjalvklart. Mimmi tjatar om att vi ska ta oss en titt runt hotellet nu, s[ jag m[ste h'nga p[ 'ven fast att jag hellre  vill sova. Seeya
tog bildenett par dagar innan vi l'mnade sverige, har inga andra  bilder o visa.
 

nu åker vi

| Postat i: Allmänt
0
Gooooodmorning balltimore!
Nu är dagen här & alla resväskor är packade och klara, snart åker vi in mot stan kommunalt & sedan tar vi Arlanda express. Sooo basically, så ses vi om en månad! Har dock gjort 7 tidsinställda inlägg, så det räcker för er en vecka framåt sen så kanske det inte är så kul att inte läsa en blogg med no update haha. När jag är tillbaka hem så har jag en ny fräsch design & visa upp, excited for dat.
 
Men vi hörs då! PussN