question

| Postat i: Allmänt
3
Känner mig superstressad, det är bara 6 dagar kvar till resan & jag har så mycket kvar att göra. Vi kommer att vara borta i exakt en månad... och jag har inte gjort ett enda tidsinställt inlägg för er! i know it's terrible. Om ni har några ideer så kommentera gärna, det skulle verkligen uppskattas! Vad skulle du vilja ha för önskerubrik/önskeinlägg på dem tidsinställda? 
 
 
Hittills till question


Amanda

sv: Hmm. Asså ja! jag kan göra en design. Men tror faktiskt att jag måste ta betalt då jag också ska iväg och inte har så mycket tid. Men 100kr för en design :D


URL: http://canonida.blogg.se
Josefine Anerland

SV: Hejsan. Jag kanske skulle kunna göra en design till dig, beroende på vad det är du tänkt dig och hur avancerad den ska vara. Du har ju en fin nu menar jag. Jag har en som bara "ligger" och inte används, den ser du här: anythingjosefine.blogg.se som jag hur lätt som helst skulle kunna föra över till din egen blogg. Såklart kan du byta bakgrund, fixa header / jag kan fixa header, byta teckensnitt och fixa småsaker. Hör av dig om du är intresserad av den på bloggen jag länkade, och om den inte passar så berätta vad det är du har tänkt dig/vad du vill ha så får vi se om jag kan hjälpa dig :)


URL: http://josefineanerland.blogg.se/
Cathy

Omg 6 dagar!!! :D

Svar: yaaay!
Caroline Simbila


URL: http://everythingyoudoismagic.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: